OMSTART
TILL Ett hållbart liv

På vårt Lifecenter får du lära dig att leva ett hållbart liv

På våra fem dagars kurser får du uppleva och lära dig hur ditt liv kan fungera bättre, både till kropp och själ. Du får till exempel uppleva hur läkande kosthållning fungerar och känns, hur specifika rörelser skapar flöde i kroppen, samt lära dig och förstå känslor och hur dessa fungerar och påverkar både dig själv och andra. Kom och ge dig själv en omstart i livet, en omstart som gynnar både dig själv och din omgivning. 

Vi mediterar, lagar mat, rör på oss, är ute i naturen, diskuterar och hittar vår kraft för ett hållbart liv och en hållbar välmående framtid.

Maten

Att äta maten på centret under 5 dagar blir en reset för kroppen och dig, vilket hjälper dig att komma tillbaka till ett naturligt och sunt ätande som bygger upp. Maten vi äter på centret är helt växtbaserad, ren och naturlig. Fritt från tillsatser, socker och gluten. Vi undviker all processad mat, minskat intag av olja och salt. 

Genom att äta naturlig kost börjar kroppen sin självläkning och rensar ut. 

Den kost de flesta äter idag ger inget stöd för våra celler, utan skapar stress i våra kroppar och vi blir inte så välmående som vi kan vara och kan även få ångest. Det vi äter är till för att bygga och läka våra kroppar och om vi inte ger våra celler uppbyggande föda så bryts istället våra celler ned och vi blir så småningom sjuka. 

Genom att äta helt rent får våra celler möjlighet att påbörja sin läkningsprocess. Den rena kosten ger oss ny energi och ett långt levande liv. 

Hos oss får du lära dig vad och hur du kan äta. Genom att äta maten på centret i 5 dagar så får du en bra start att fortsätta hemma. 

Rörelser

För att må bra och ha ett flöde i kroppen så behöver vi röra på oss. Vi startar dagarna med mjuka rörelser, yoga och avslappning. Att sträcka ut kroppen är viktigt för att kunna skapa ett långt, hållbart och rörligt liv. Genom rörelser kan vi släppa låsningar och blockeringar som sitter i kroppen, låsningar och blockeringar som på sikt ger en onaturlig och låst hållning som skapar smärta och skador. 

Under dagarna kommer vi även promenera och ha kortare pass med rörelser/träning för att stärka kroppen. Du kommer att få hjälp med rörelser som just du behöver, som du kan ta med dig hem efter kursen.

Tystnad och Meditation

En stor del av kursveckan sker i tystnad. Detta för att det hjälper oss att landa ned i oss själva och därigenom få läkning och återhämtning från det ”sociala” livet. Det blir då också lättare att ha ett eget fokus efter kursveckan där man inte lika lätt dras med i stressen utanför. Vi mediterar tillsammans i ledda meditationer som ger verktyg till att finna ett inre lugn.

Känslor och Energier

Vi tittar på hur känslor och energier påverkar oss och vår omgivning. Med vetskapen om hur det undermedvetna styr oss och hur vi kan läka vårt inre så är det enklare att kommunicera och agera på ett kärleksfullt och hållbart sätt, samt medvetet kunna styra vårt liv så vi kan leva och må gott länge.

Föreläsningar och Workshops

Under kursveckan varvar vi föreläsningar och workshops med tema Ett Hållbart Liv, där vi bland annat pratar om kost, rörelser, känslor, kommunikation, välmående.

Bok

I kursen ingår boken Energierna avslöjar som Idun har skrivit, den innehåller bland annat kapitel såsom: Att vara i sig själv, påverkan av andra, kärlek och sexualitet, Föda och annat vi stoppar i oss.

Konsultation och Behandling

Under kursveckan kan du som deltagare boka privat konsultation eller behandling till ett reducerat pris hos oss.

Välkommen till ett levande liv som håller dig frisk, stark och kreativ.

Datum:

30 okt – 3 nov

Kostnad:

13 500kr (Varav 4500kr i anmälningsavgift) 

Anmälan:

Senast 1 oktober. Till sofia@lifecenteracademy.se

Kursledare:

Idun Klockevi och Sofia Caley

Plats:

Kungälv