Sommarkurs i HEB

Glädjen i framgång

Hur kan vi få vår framgång att bli större ju mer framgång vi får?

Här pratar vi om exponentiell framgång och hur vi med glädjen för vår framgång kan få den att automatiskt växa sig större.

I vår tid med en jantelag som hindrar vår kreativitet, kapacitet och potential från att slå ut i full blom så kan det många gånger bli att även de bästa vännerna stoppar varandras utveckling. Det ena kan vara att man backar med sina egna förmågor och kraft därför att man är rädd för att överglänsa, men det kan också ligga en avundsjuka som gör att man inte ärligt kan glädjas åt den andres framgångar och välmående, och istället för att lyfta den andre i dennes framgångar, omedvetet eller medvetet, försöker sätta dit eller dra ned den som verkar känna sig glad eller lyckad/lycklig. Vilket av dessa du än gör så håller du dig själv tillbaka, då ditt fokus hamnar snett. Det här blir en dålig rundgång och ingen kan nå de framgångar som det egentligen finns potential till.

Denna vecka kommer vi att ägna åt att nå denna stoppande och nedåtgående spiral, vi kommer att hitta dina förmågor samtidigt som vi lossar på de spärrar som hindrar dig från att släppa fram din kapacitet, vare sig det handlar om att backa eller att vara avundsjuk.

Vi kommer att vara både inomhus och ute i naturen för att hitta och förstå den verkliga vägen till framgång, som dessutom är hållbar på sikt.

Efter denna sommarvecka kommer du att ha kunskap och verktyg för att förstå och hjälpa dig själv till bättre och mer hållbar framgång.

Att utvecklas är den största lyckan av alla, så väl mött i augusti =)

Kursnivå:

Fördjupningskurs i HEB

Förkunskaper:

HEB grundkurs 1, 2 & 3

Datum:

5-11 augusti 2024

Kostnad:

13 400 kr inkl. boende (varav 4 700 kr är anmälningsavgift)

Anmälan:

senast den 5 juli

Kursledare:

Idun Klockevi

Plats:

Nordiska folkhögskolan, Olof Palmes väg 1, Kungälv